Wachtwoord vergeten

Over ons

De NVGd is de wetenschappelijke vereniging van zorgverleners die zich inzetten voor de bevordering van de kwaliteit van de mondzorg voor en de mondgezondheid van kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen. De site 'Tandarts voor Ouderen' is gericht op zorgprofessionals en niet op particulieren. Voor vragen over individuele ouderen kunt u de algemene site van de NVGd raadplegen onder "leden die helpen".

De NVGd beheert een lijst met aanbieders van scholing op het terrein van mondverzorging in instellingen, u kunt die hier downloaden.

De NVGd fungeert slechts als intermediair voor de aangeboden informatie en is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de informatie geplaatst door derden.

Laatste nieuws

10 tips voor contact met mensen met dementie

Mensen met dementie krijgen vaak te maken met veranderend gedrag. Dit vraagt veel van de cliënt, maar ook van de mensen in hun omgeving. Hoe ga je om met een geheugen dat het steeds vaker laat afweten? En een veranderend karakter? De 10 basisti...

26 februari 2018 Lees verder »

Ouderenzorg verbeteren

Keer op keer ben ik weer verbaasd als ik hoor dat het leren van nieuwe zorgtaken zo moeizaam verloopt bij de zorgprofessionals in de ouderenzorg. Ook verbaast het mij dat ik steeds moet horen dat vooral de huisartsen het weer lieten afweten op cong...

23 september 2017 Lees verder »
Meer nieuws